ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η Restaurants in Greece ιδρύθηκε το 2018 από τη Μαρία Καλαϊτζίδη και τον Μιχάλη Μαυροειδή με έδρα την Αθήνα. Είναι μια διαφημιστική εταιρεία εξιδεικευμένη στον χώρο της εστίασης και στον ξενοδοχειακό κλάδο, με σκοπό την ανάπτυξη και την πλήρη υποστήριξη της διαδικτυακής παρουσίας των επιχειρήσεων.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιχείρηση σας με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την αναγνωρισιμότητα (branding) και τη δημιουργία εμπιστοσύνης προς την εταιρεία σας.

Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η “RIG” θα προσεγγίσει το κατάλληλο κοινό για εσάς, πάντοτε με προσιτό κόστος υπηρεσιών.

Η Φιλοσοφία μας

Μέσα από τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών εργαλείων, τη δημιουργική δύναμη των μελών της ομάδας μας και την επιχειρηματική σκέψη, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε Digital Marketing καμπάνιες που βοηθούν τους συνεργάτες μας να αναπτυχθούν και να εδραιώσουν την παρουσία τους στον ψηφιακό κόσμο.

Μιλάμε τη γλώσσα σου, αφουγκραζόμαστε τους στόχους σου και επιτυγχάνουμε αύξηση κρατήσεων, πωλήσεων και αναγνωρισιμότητας.

Omnichannel Σχεδιασμός

Οι καμπάνιες μας δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογής του ψηφιακού κόσμου και όχι μόνο.

Εφευρετικό Design

Μια στρατηγική Marketing είναι ολοκληρωμένη μόνο όταν περιλαμβάνει δυναμικό Design που μετατρέπει σκέψεις και συναισθήματα σε εικόνες υψηλής αισθητικής που θα αφηγηθούν τη δική σου ιστορία.

Τεχνογνωσία

Με την μακροχρόνια παρουσία μας στον χώρο της εστίασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχουμε κατοχυρώσει το technical know-how που απαιτεί η αποτελεσματική προώθηση.

Καινοτομία

Ακολουθούμε τους κανόνες μέχρι εκεί που μας εξυπηρετούν και πορευόμαστε με ανοιχτό μυαλό και φαντασία.

Αποτελεσματικότητα

Από τη δημιουργική ιδέα, μέχρι την υλοποίηση της στρατηγικής, κινούμαστε με focus στην απόδοση και τα μετρήσιμα αποτελέσματα.

Συνεργασίες

Οι πελάτες μας είναι για εμάς συνεργάτες, για αυτό και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που κρατάνε χρόνια.

MEET OUR TEAM

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ DELIVERY

ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

image
https://restaurantsingreece.gr/wp-content/themes/maple/
https://restaurantsingreece.gr/
#b8b8b8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/restaurantsingreece.gr/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off